Vrtec Ivančna Gorica

Vrtec Sonček

Zagradec 33
1303 Zagradec

Tel: 01/62 07 404

Poslovalni čas vrtca: od 5.30 do 16.30
Vodja enote: vzgojiteljica Branka Zavržen

5. junija 2015 smo dobili nove prostore vrtca v stavbi VRTEC IN OŠ ZAGRADEC. Organizirana predšolska vzgoja na področju Suhe krajine, krajev Zagradec, Ambrus in okolice je še razmeroma mlada. Prvi oddelek vrtca v Zagradcu je bil postavljen leta 1998.

  • Oddelek 5-6 let (24 otrok) Oddelek vodita vzgojiteljica Branka Zavržen in pomočnica vzgojiteljice Patricija Drobnič.
  • Oddelek 4-5 let (23 otrok) Oddelek vodita vzgojiteljica Ines Tomažin in pomočnica vzgojiteljice Karmen Pintar.
  • Oddelek 2-4 let (17 otrok) Oddelek vodita vzgojiteljica Anja Čebular in pomočnica vzgojiteljice Marjana Ferlin.                                                                                                                                                      Za uskladitev sočasne prostnosti odrasalih oseb v oddelkih poskrbi še pomočnica vzgojiteljice  Sabina Mišmaš.


Kot čistilka svoje delo opravlja Branka Groznik.

Domiselne vzgojiteljice in pomočnice nudijo bogato paleto različnih dejavnosti. Otroci preko igre spoznavajo svet okrog sebe in svet medsebojnih odnosov. Pri načrtovanju sledijo Kurikulu za vrtce, ki omogoča večjo fleksibilnost pri delu vzgojitelja.

Vrtec v Zagradcu se odlikuje po sodelovanju s posameznimi društvi v kraju. Prva tako je večkrat pobudnik posameznih akcij, praznovanj, dogodkov.

 

Vpis v vrtec

vpis v vrtec
Vse podatke za vpis v vrtec najdete tukaj!