Vrtec Ivančna Gorica

Novice
STAVKA

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da bo VVZ Vrtec Ivančna Gorica v času napovedane splošne stavke v vzgoji in izobraževanju (sreda, 14.03.2018) POSLOVAL NEMOTENO.

Vse enote vrtcev bodo poslovale v svojem poslovalnem delovnem času in s polnim programom vrtca.

 

 

 
SVET STARŠEV 2017/2018

Spoštovani predstavniki staršev!

Vabimo Vas na 1. sejo SVETA STARŠEV, ki bo v sredo, 20.09.2017 ob 17.30 na upravi vrtca.

 

Ravnateljica

Branka Kovaček

 
POZDRAVLJENI V NOVEM ŠOLSKEM LETU

SPOŠTOVANI OTROCI IN STARŠI!

Novo šolsko leto je tu.

Letošnji začetek bo malo drugačen, saj smo imeli v poletnih mesecih kar v treh zgradbah vrtca energetske sanacije. Roki so bili za količino predvidenih del kratki in skoraj ujeti. Žal se bodo manjša dela zavlekla še v mesec september, za kar se opravičujemo in upamo na strpnost in razumevanje staršev in zaposlenih. V Stični, na Muljavi in v Višnji Gori bodo tako otroci in zaposleni imeli nove in boljše prostorske pogoje.

V Višnji Gori bomo dva oddelka vrtca organizirali v novem prizidku podružnične OŠ Višnja Gora. Naši najstarejši višenjski vrtičkarji se bodo pridružili šolskim prijateljem in seveda upamo, da se bodo skupaj pod isto streho odlično počutili in razumeli.

Vrtec bo 01.09.2017 prvič obiskalo 200 otrok novincev. Pridružili se bodo 510 otrokom, ki vrtec obiskujejo že leto ali več. Skupaj bodo ukrojili še eno zanimivo leto. Tako, ki bo otrokom prineslo obilico novih doživetij, nasmehov, izkušenj in spoznanj. Staršem pa občutek, da so otroka med svojimi dnevnimi obveznostmi zapustili v varno in učno – aktivno okolje.

September je mesec privajanj na nova okolja, nove situacije, dnevni red in nove ljudi. Želimo se spoznati, da bomo lahko v vseh naslednjih mesecih skupnega bivanja aktivno sodelovali.

Prepričana sem, da bo vsak po svojih zmožnostih poskrbel, da bo vrtec institucija prijaznih ljudi, da bomo odrasli otrokom lep in dober zgled, otroci in njihov prešeren nasmeh ter navdušeno klepetanje o doživetjih v vrtcu, pa nagrada za naše delo.

Vsem otrokom želim, da bo leto pred nami kar se da igrivo, poučno, ustvarjalno in z obilo otroške navihanosti.

Staršem in sodelavcem pa želim, da bi tudi to šolsko leto preživeli povezano, s strpnim medsebojnim dialogom ter z dobrim zgledom odraslih za lepo prihodnost otrok.

Ravnateljica

Branka Kovaček

 

 
PRINAŠANJE HRANE V VRTEC - OBVESTILO

V vrtcu praznujemo rojstne dneve otrok tako, da poskrbimo za primerno vzdušje in del vzgojnih dejavnosti namenimo slavljencu. V primeru, da se starši odločite popestriti praznovanje s hrano (ni nujno!), morate upoštevati naslednje zahteve glede živil:

NEDOVOLJENO: SLAŠČICE (torte, pite, rezine, biskvitne lizike,...), SLADOLED, ARAŠIDI: smoki, mešani oreščki (študentska hrana), Snickers, M&M bomboni,...

MANJ PRIPOROČLJIVO: mehki bomboni, male čokoladice (en izdelek za otroka je dovolj) - ne smejo vsebovati arašidov

PRIPOROČLJIVO: sveže in suho sadje (jabolčni čips,...), sadni sokovi in nektarji, keksi, sadno-žitne rezine (crispy, Frutabele,...) - brez arašidov, manj slane prestice in bobi palčke

Vsa živila morajo biti:

· zapakirana v originalni embalaži (razen sveže sadje),

· shranjevanje pri sobni temperaturi (ne v hladilniku),

· v roku uporabnosti.

V kolikor boste vseeno v vrtec prinesli nedovoljena živila, vam jih bomo morali zavrniti.

Hvala za razumevanje.

 

 

 


Vpis v vrtec

vpis v vrtec
Vse podatke za vpis v vrtec najdete tukaj!

Kotiček za starše


Vse informacije za starše so tukaj!