Vrtec Ivančna Gorica

OBVESTILO ZA STARŠE - ZAPRTJE VRTCA

OBVESTILO O IZREDNIH RAZMERAH

 

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bo od ponedeljka, 16.03.2020 dalje Vrtec Ivančna Gorica ZAPRT, iz razloga zajezitve širitve koronavirusa.

Od ponedeljka, 16.03.2020 dalje bo SAMO za NUJNE PRIMERE odprt oddelek, v enoti MARJETICA v Ivančni Gorici.


Starši so za čas, ko bodo vrtci zaprti, plačila za vrtec oproščeni. Prav tako starši, ki bodo koristili izredno dežurstvo.


Sprejemali bomo le zdrave otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca. Nujne primere poklicev smo določili na podlagi okrožnice MIZŠ, civilne zaščite in kriznega štaba naše občine:

- zaposlenih v zdravstvu,

- policiji,

- vojski,

- zaporih,

- komunalnih službah,

- živilskih trgovinah,

- lekarnah,

- domovih za ostarele,

- dežurne v šolah in vrtcih,

- redarstvih in

- službah civilne zaščite.


V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposeln, možnost varstva zaradi ne - nujnih del,…), drugi pa v navedenih poklicih, MORA biti OTROK DOMA.

Da bomo IZREDNO DEŽURSTVO pod POSEBNIMI POGOJI lažje organizirali vas prosimo, da nas obvestite o morebitni PRISOTNOSTI vašega otroka na e - naslov This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it do nedelje, 15.03.2020 do 10.00. Brez potrdila/izjave delodajalca o nujnosti vašega dela v službi, otroka v vrtec NE bomo sprejeli.

Prosimo vas, da z VSO SKRBNOSTJO presodite ali vrtec zares potrebujete ali lahko otroka kljub vsemu zaupate v drugo varstvo.

V vrtcu bomo uvedli poostreno higieno ter poseben protokol prihoda in odhoda otrok ter odraslih. Prosimo, da upoštevate naša navodila in pravila, v okviru katerih bomo delovali v kriznih razmerah.

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko naše spletne strani.

HVALA ZA RAZUMEVANJE, SREČNO IN ZDRAVO!

Ravnateljica:

Branka Kovaček

 

Last Updated on Friday, 13 March 2020 11:59
 

Vpis v vrtec

vpis v vrtec
Vse podatke za vpis v vrtec najdete tukaj!

Kotiček za starše


Vse informacije za starše so tukaj!