Vrtec Ivančna Gorica

ZAPRTJE VRTCA

Spoštovani starši!

Skladno z obvestilom, ki je bilo objavljeno v petek, 13.03.2020 od 12.00 dalje na spletnih straneh Vrtca Ivančna Gorica, spletni strani Občine Ivančna Gorica in na vseh vratih enot našega vrtca, vas obveščam, da do danes (15.03.2020) do 10.00 nisem prejela vaših pisnih prijav za vključitev otroka v dežurni vrtec. Iz tega razloga razglašam

 

POPOLNO ZAPRTJE VRTCA

od ponedeljka, 16.03.2020 dalje, do preklica.


V primeru, da potrebujete kakršne koli informacije v zvezi z vrtcem, lahko vaša vprašanja posredujete na e-naslov This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali na telefonsko številko 031 369 511.


Ker smo v času zbiranja vlog za vpis otrok v vrtec, vas obveščam, da prijave lahko oddate v nabiralnik pred vhodom v upravo vrtca ali skenirano na e-naslov This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali po Pošti Slovenije do najkasneje 30.04.2020.

Vsem zaposlenim, ki so bili brezkompromisno nemudoma pripravljeni delati v dežurnem vrtcu in tvegali tudi svoje zdravje, se zahvaljujem. Prav tako staršem za izredno strpnost, spoštovanje pravil v izrednih razmerah in razumevanje.

Ostanite zdravi -

Branka Kovaček, ravnateljica

Danes popoldne je bil v Uradnem listu RS objavljen še ODLOK predsednika vlade o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih. 

 

Last Updated on Sunday, 15 March 2020 15:12
 

Vpis v vrtec

vpis v vrtec
Vse podatke za vpis v vrtec najdete tukaj!

Kotiček za starše


Vse informacije za starše so tukaj!