Vrtec Ivančna Gorica

ODPOVED VRTCA V NARAVI NA POKLJUKI

Spoštovani starši!


Žal nam je trenutna izredna situacija v državi (pandemija Covid 19) onemogočila izvedbo Vrtca v naravi na Pokljuki, ki je bila načrtovana v začetku meseca maja 2020, kamor ste prijavili svojega otroka.


Glede na to, da vas je večina že poplačala delno ali celotno plačilo, bo Društvo MT Šport tistim staršem, ki so plačila izvršili preko spletne banke, nakazali denar na račune, s katerih je bilo vplačilo izvedeno.

V kolikor pa ste plačevali preko položnic na banki ali pošti, vas prosimo, da na e-naslov This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it posredujete naslednje podatke:

  • ime in priimek otroka,

  • številko reference (navedena na pogodbi in položnicah),

  • podatke, kamor želite, da nakažejo denar (ime in priimek imetnika kartice, naslov in številko TRR).

Glede na to, da so v Društvu MT Šport izvedli celoten postopek razen same izvedbe, bodo skladno s pogodbo odbili 5,00 EUR administrativnih stroškov.

V Društvu MT Šport vas prosijo za potrpežljivost, saj je bilo iz našega vrtca prijavljenih veliko število otrok, kar pomeni, da ne bodo uspeli izvesti vseh vračil v enem dnevu. Se pa bodo potrudili, da boste denar prejeli čim prej.


Hvala za razumevanje, ostanite zdravi in držimo pesti, da se razmere čim prej uredijo.


Vodstvo vrtca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Last Updated on Monday, 06 April 2020 11:14
 

Vpis v vrtec

vpis v vrtec
Vse podatke za vpis v vrtec najdete tukaj!

Kotiček za starše


Vse informacije za starše so tukaj!